Just another WordPress.com site

Regulament concurs

Articolul 1: Tema concursului

Studio Speranta adreseaza copiilor din cadrul bisericilor evanghelice invitatia de a participa la un concurs bazat pe continutul programului muzical crestin “Speranta pentru copii”, vol.1. Premiile puse in joc sunt acordate copiilor care raspund corect la intrebarile din chestionar, isi completeaza toate datele si informatiile de contact solicitate si care intrunesc toate conditiile de participare mentionate in prezentul regulament.   

Articolul 2: Perioada de desfasurare a concursului

Concursul “Speranta pentru copii” se deruleaza in intervalul 18 aprilie – 31 mai 2011, castigatorii urmand sa fie desemnati prin tragere la sorti in data de 01 iunie 2011.

Articolul 3: Criterii de participare

Participantii la concurs trebuie sa aiba varsta cuprinsa intre 6-16 ani, sa aiba acordul unuia dintre parinti, sa raspunda corect la toate intrebarile din chestionar o singura data si sa-si introduca informatiile de contact complete, respectiv:    

 • Nume si Prenume
 • Numele unuia dintre parinti
 • Adresa completa, inclusiv codul postal
 • Numar de telefon fix/mobil
 • Adresa de e-mail

Articolul 4:  Mecanismul concursului
Concursul consta in vizionarea clipurilor  incarcate in site, raspunsul la intrebarile din chestionar si completarea informatiilor de contact solicitate. Atat raspunsurile, precum si informatiile de contact completate vor fi verificate, iar in baza acestora se va decide validarea participarii la concurs. In data 1 iunie 2011, va fi organizata o tragere la sorti – in urma careia vor fi desemnati castigatorii. Evenimentul tragerii la sorti va fi transmis live pe internet.  

Articolul 5: 
Nu pot participa la concurs angajatii Studio Speranta (societatea organizatoare), sotul/sotia sau rudele de gradul I ale acestora (copii, parinti).

Articolul 6:
Pentru inregistrarea corecta a chestionarului atentie la introducerea codului de verificare (respecta scrierea cu litere majuscule sau litere mici). In cazul in care NU ai introdus corect acel cod, se va deschide o pagina cu un text in limba engleza care te anunta ca ai introdus gresit unele informatii. Campurile completate gresit vor fi evidentiate printr-o culoare portocalie. In acest caz, completeaza aceste campuri din nou cu atentie, astfel incat formularul sa poata fi trimis.   

Anunțuri

Comments on: "Regulament concurs" (7)

 1. […] Vezi regulament: https://sperantapentrucopii.wordpress.com/2011/04/18/concurs-cu-premii/ […]

 2. tanase tamara manuela said:

  as vrea sa concurez la concursul acesta:D

 3. eu as vrea un ipod. stiti eu stiu tot despre Isus Hristos.

 4. Bojor Naomy Larisa said:

  As vrea sa particip la acest concurs. As dori de asemenea sa pot invata mai multe lucruri pe care trebuie sa la aplic in viata mea.

 5. si eu as vrea un Ipod

 6. As vrea si eu un ipod .Daca se poate desigur!:)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: